Tips om at starte din egen personlige Pen virksomhed

Der er et ordsprog, at pennen er mægtigere end sværdet, og historien har vist det sande. Kuglepen blev opfundet i 1938 af den ungarske journalist Laszlo Biro. Siden da har det været ansvarlig for at ændre historiens annaler. Wars blev vundet og tabt på grund af en pen. Tilbud blev lavet og fordelt på grund af en pen. En enkelt pen foretaget virksomheder blomstre selv om for nogle, det forseglet deres undergang. Men vigtigst af alt, en pen kan sprede kærlighed eller had blandt mennesker. En pen er det personlige. Det bruges af alle, overalt. Virksomhed som fremstiller og sælger personlig penne er altid en god ide. Dette er en penge at gøre venture, foretager du en bestemt konstruktion eller kigge efter en pen, der passer til en bestemt person.

1. personliggøre din virksomhed

I enhver virksomheds succes er nøglen at vide, hvad din kunde ønsker og give det til dem. For din butik til at blomstre, skal du vide, hvad gør en personlig pen virkelig personlig til en person. Din personlige pen butik bør have specifikke retningslinjer til Kend din kunde.

2. fra hvem til hvem og til hvad?

At gøre en personlig pen unik, skal du først vide din kunde, og hvem de køber pen for. Også, fastlægge årsagen hvorfor din kunde ønsker at give en brugerdefineret pen. Pennen kan ligeledes være personificeret for kunden selv. De fleste fællesmarkedet for denne type virksomhed er mennesker, der er på udkig efter den perfekte gave.

2. personlig penne som gaver

-Fødselsdage

-Mærkedage

-Våbenhvile / skabe fred

-Tillykke

3. pen Design – den ultimative Mark af personalisering

Nu hvor du kender årsagerne bag transation, du gå videre til design og type af pen. Tilpasse din pen er sjovt del af denne virksomhed. Her er muligt specifikationerne, at du behøver at vide. Det er tilrådeligt for virksomheden at have alle typer af penne genopfyldning, så pennen kan bruges i en længere periode.

a. type af pen

Kuglepen

Fine-line tusch

Kunstnerens pen

Fyldepen

b. farve

c. størrelse

d. form

e. blækfarve

Rød

Blå

Sort

Multi-farvede pen

f. duftende eller uparfumeret blæk

Dufte:

Rose

Apple

Jordbær

Citron

g. budgettet

Endelig, du har brug at vide, hvad din kunde er villig til at bruge. Dermed kan du justere personlig pennen design, så at den kunne passe din klient budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.