Tips til at gøre badeværelset praktisk og flot

Badeværelset hører sig til i alle hjem, og selvom det måske ikke er det hyggeligste rum at indrette, så er det altså en nødvendighed. Nu hvor du alligevel skal i gang med at renovere badeværelset, kan du lige så godt gøre det så praktisk, flot og smart som muligt. Det er dog ikke sikkert, at du ved hvordan det skal gøres, men det kan du blive klogere på i denne tekst.

Det skal du vide

  • Du har helt sikkert set mange badeværelser, hvor der er etableret en stor bordplade, men hvorfor? Der er faktisk ikke nogen grund til, at du har en stor bordplade i dit badeværelse. Du skal ikke arbejde på en bordplade på samme måde, som du fx skal i et køkken. I badeværelset bruger du ikke bordpladen end til andet end at stille et par fine ting på. Hvis du sørger for at installere nogle praktiske skuffer som er lette at komme til, vil du ikke engang skulle bruge en bordplade til opbevaring.
  • Det skal naturligvis være dejligt varmt for dig på badeværelset, når du fx kommer ud af badet. Her er det ikke optimalt, at varmen kommer fra en radiator, men at den i stedet bliver lagt i gulvet.
  • Rigtig mange gamle badeværelser er lavet med klinker og fliser på væggene. Det kan hurtigt give et forældet udseende, og derfor bør du overveje at lave glatte vægge på dit nye badeværelse.
  • Du skal være klar over og indstillet på, at renovering af badeværelset vil blive en dyr udgift. Mange vælger derfor at låne penge til projektet, og det kan du også gøre. På Consumerloans.dk kan du blandt andet låne gratis i 30 dage. 
  • Det er dejligt at have et lyst badeværelse. Derfor bør du se efter på dit badeværelse, om der er nogle ting der står uhensigtsmæssigt i forhold til at lukke lys ind i rummet, som du skal have fjernet eller flyttet under renoveringen.
  • Når du kommer ud af brusekabinen efter et dejligt bad, er det en fordel, at du kan komme hen til håndklæderne uden at gøre hele gulvet vådt. Derfor bør du tænke over, hvor du kan placere dine håndklæder, så det giver bedst praktisk mening.
  • Det er vigtigt, at du har masser skabs- og skuffeplads, så du kan opbevare alle din produkter, hvor de hører til. Med de rigtige muligheder for opbevaring, slipper du også for at dine ting roder rundt omkring.