Baby navne

Okay, du kun få at gøre dette en gang, så lad os få det rigtige. Husk, at det ikke handler om dig! Din lille dreng eller pige nødt til at leve med denne betegnelse for resten af deres liv. Hvis de ændrer det på deres 18-års fødselsdag, gjorde du sandsynligvis et dårligt job for navngivning af dit barn.

I denne artikel vil jeg tage dig på en rundtur i internettet, som jeg ser for baby navne. Jeg vil være din guide, så læne sig tilbage og slappe af. Jeg ved, hvad jeg laver her. Tro på mig.

Før vi begynder dog ikke drikke på turen. Det resulterer i baby navne som Justin Case, Sandy slotte, Paige Turner, Rusty Hook, Shaunda Lear, Candy Kaine eller andre lige så slemt. Som en kendsgerning Lad os starte med at søge efter hvad ikke at nævne din baby.

Så, du ønsker at være original. Enestående. Husk, at dit barn gonna være gal, når han eller hun finder derude var meget bedre valg! OK, det er ikke slemt nok? Nå er der websteder, der gør grin med dårlig baby navn valg også. Nogle citater fra hjemmesider om folks baby navn valg.

Disse er reelle spørgsmål sendt på internettet om navngivning børn;

Jeg elsker denne ene, “jeg engang mødte en dame ved navn Rodana. Jeg tror, hun kører en succesfuld Internet business” I sin fritid ødelægger hun Tokyo.

Og denne ene også. “Jeg har foreslået at min søster at hun navn sin lille pige til at være – Manchester. Hun er ikke sikker på om det. men hun overvejer. Hvad synes du?” “Klog. Ligesom at være opkaldt Pittsburg eller Schenectady. Kid vil vokse til at blive slået ihjel af Liverpool fans.”

“Vi ønsker slags som noget, der lyder godt med Mikayla (vores 3-årige).” “Kære Gud, de skræddersy dem til bokssæt!”

“Hvad med navn skylar eller raven?” “Tak, 14-år-gamle-Goth-pige!”

“Hvad med Bubba for en dreng. en usædvanlig stor navn “” siden Hvornår din Ozark shack fik adgang til internettet?”

“Kan du lide navnet Alexia? Jeg tror det er eksotisk og alle 3 af min anden pige navne begynder med et A for.” “Selvom Alexia lyder som et smukt navn til en pige… alexia er faktisk en manglende evne til at læse, forårsaget af hjerneskade.” “Så måske hun skulle en anden et navn. Noget stort, som hukommelsestab.”

“Jeg er ikke gravid endnu men tænker på navne… Jeg tænkte bare på navnet Lourdes Solange. Denne baby vil være 75% latina og 15% europæiske:) ” “.. .og 10% polyester”

.. .og endelig “nogen nogensinde troede om Sierra glæde? Jeg elsker navnet, men mand er mindre end begejstret med den.” “Men han vil elske den pine-frisk duft!”

Og for alle de geeks, nørder og Internet junkier derude, ja, internettet og din computer kan konspirerer at navngive din baby for dig! Prøv denne ene for unikke baby navne. jeg bare elsker kategorier, “baby dreng navne”, “baby pige navne” og “baby dreng eller pige navne” for de forældre, der ønsker at navngive barnet, før det er født, og før de ved hvad køn baby vil være.

Denne hjemmeside udgør navne hver gang du klikker på links. Denne hjemmeside bevise ikke okay, nøjagtig, at teknologi er en faktisk forbedring af vores liv, men vent! Der er mere! Denne ene hævder at have 11.000 navne fra origins rundt omkring i verden, så du vil sikkert finde præcis, hvad du leder efter.

Denne ene er lidt bedre på navne, der afspejler forskellige kulturer. men tyske navne? Er der stadig mennesker, der hævder nationalitet “Teuton”?

Okay, nu, lad os prøve at få alvorlige om navngivning at baby. Denne artikel giver nu gode og fornuftige råd om valg af baby navne. og hvis du stadig er opsat på at være unikke, læse denne første,

Hvis du vil have tvillinger, ikke at jeg anbefaler det, er her en anden god artikel om navngivning af din baby tvillinger.

Jeg håber denne lille tur har hjulpet dig med navngivning af dit barn og at du har nydt turen. Venligst kig rundt og sørg for du har alle dine bagage og babyer med dig som du forlader. Held og lykke på navngivning din baby!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.