Efter skoleaktiviteter og udbrændthed

For millioner af forældre over hele verden stopper i dag ikke med skolen bell. Der er stadig billeder skal males, sange der synges og spil skal spilles. Alt dette tilføjer til at holde børn glade, sikker og ud af problemer. Men forældrene har til at styre væk fra gå overbord.

Efter skole ikke er babysitter:

Efter skole trives aktiviteter kun hvis det er understøttet af tilstrækkelige forældreinddragelse. Hvad skulle en fodboldkamp uden forældre råber deres lille helte fra sidelinjen?.

Forskning og vælge:

I stedet for bekvemmelighed er den afgørende faktor, finde ud af ting, der interesserer dit barn. Når du vælger et program, få med småt og finde ud af, hvad du har at bidrage.

Fritid:

Mange børn i klaver klasser, efterfulgt af ballet og klemme i nogen tid på play datoer ind imellem lige før de haste hjem i tide til seng. Denne stringens er for meget for et barn. Så, gå langsomt.

Når at afslutte:

Ofte tilmelde forældre deres barn i en aktivitet for at opdage, at han ikke kan være prodigy de troede han ville være. Det er tid til at give slip. Dit barn kan ikke blive den næste vidunder-barn. Men lad ham dyrke en interesse, som han nyder. Husk, glæde og tilfredsstillelse er alle der betyder noget.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.