Gøre din egen bad bombe

Er gummi Ducky din idé om sjov i badet? Voks op! Oplev fizzle, sjov og vild aroma af affyret et bad bombe i dit badekar! Følg denne guide til at gøre en.

1. tørre ingredienser:

Citronsyre

Det er et hvidt stof som pulver. Citronsyre er ikke c-Vitamin. Det er det stof, der er ansvarlig for den syrlig smag af citrus frugter som citroner, limefrugter og stikkelsbær. Syren er udvundet fra frugtjuice og kemisk behandlet for at blive omdannet fra flydende til fast. Som et fast stof har det mange anvendelsesmuligheder som metal polish og smagsstoffer til fødevarer og drikkevarer. For bad bombe skal du kun 2 spsk.

Majsstivelse

Dette er en anden pulverformige stof, men af finere krystaller. Det kommer fra den pulveriseret hvide hjerte af majs-kernen. Det bruges til tykkere saucer og fyldninger give kager en delikat tekstur. Du har også brug for 2 spsk.

Bagepulver

Dette er en stigende agent, aktiveres ved at blande med syre. Når blandet med producerer sur væske som sur mælk, yoghurt og citronsaft, bagepulver gasser, der gør en mel blanding stigning. Dette er hemmeligheden bag vores bombe! Du skal bruge 1/4 C i dette.

2. våde ingredienser:

Æterisk olie

Olier udvundet fra planter og ansvarlig for planter lugte. Disse findes i pit, blomster, blade og stammen af planten. De bruges i parfumer, mad smag og narkotika. Den mest almindelige måde at udtrække dem er til at slibe og tryk på store mængder af plantedele, indtil olie kommer. Olierne kan også udvindes ved destillation med damp. Fordi meget store partier producerer kun en lille mængde af stærkt koncentreret produkt, er æteriske olier kommercielt sælges i små flasker. Olien er potent at det bruges i dråber eller teskefulde. Det bør være pakket i mørk-farvet flasker som olien mister sin effektivitet, når det udsættes for lys. Være sikker på at du køber høj kvalitet æterisk olie, lugte det før du køber. Når duften er meget stærk, er næsten overvældende, så det et godt produkt. Fælles æteriske olier er: dild, Kardemomme, wintergreen, kanel, kamfer, pebermynte, spearmint, timian, kryddernellike, eucalyptus, jasmin, lilla, vanille, rose, mandel og citron. Til denne opskrift skal du 1/4 tsk.

Mad farve

Naturlige og syntetiske farvestoffer, der kan spises og bruges til at farve fødevarer såsom drikkevarer, kage, is og slik. Den mest velkendte form af levnedsmiddelfarvestof er flydende, men der er også pulver og indsætte sorter. Som æteriske olier er levnedsmiddelfarvestof meget koncentreret så kun meget lidt bruges ad gangen. Til denne opskrift skal du bruge 4-6 dråber.

Vegetabilsk eller møtrik Oil

for at holde det hele sammen, bruge base olie udvundet fra vegetabilske kilder såsom grøntsager og nødder. Disse planter er lugtfri og alment tilgængelige, dermed generere mere olie og koster mindre end æteriske olier. Eksempler er mandel, hasselnød, rapsfrø, saflor, raps, oliven og kokos olier. Brug 3 spsk til denne opskrift.

3. forberedelse værktøjer:

-Skål

-Lille kop

-Plast skimmel

-Vand-bevis og farverige wraps

-Bånd

-Vandtætte beholdere

4. retninger:

-Sigten alle tørre ingredienser til at sørge for der er ingen klumper dannet i blandingen.

-Bland alle de tørre ingredienser sammen med en gaffel til at sikre, at der er en jævn fordeling hver af de enkelte ingredienser i blandingen. For ekstra raffinement, kan du sigtes dem i skål, helt.

-I en anden skål eller en lille kop, Bland de våde ingredienser: base olie, æterisk olie og frugtfarve.

-Langsomt tilføje olieblanding i de tørre ingredienser, og sørg for at blande godt når du tilføjer dem sammen. På dette tidspunkt, er det sikkert at bruge dine tørre hænder, så du kan føle den rette konsistens. Du behøver ikke bruge op alle olieblanding. Stop tilføje så snart kombinationen danner en klump. For meget af olien blandingen kan gøre din bad bombe for våd, og hold ikke sammen.

-Tryk på blandingen på de plast forme. Bliver de hærdet inden for 2-3 timer selv giver mulighed for en dag eller to før gemme dem. Hvis du bor i et meget fugtigt område, kan du vælge at bage Bad bomber i en 200 graders ovn virkelig tørre dem.

-Wrap bolde i farverige papir og gemme i vandtæt beholder på et tørt område i dit badeværelse. Du kan også give dem væk som gaver til at dele den sydende erfaring med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.